Ρολόι Baume & Mercier Riviera Summer Special Edition, Replica Watches Greece

Η σειρά Baume & Mercier Riviera αντλεί έμπνευση από το πολύχρωμο στυλ της Κυανής Ακτής και το ερμηνεύει σε θρύλο. Σήμερα, αυτή η συγκινητική ιστορία και η σειρά Riviera μεταδίδονται παγκοσμίως, αποτίοντας φόρο τιμής στην Κυανή Ακτή. Η σειρά βασίζεται στην τοπογραφία, το αρχιτεκτονικό στυλ και την τέχνη της ζωής σε διάφορα μέρη. Ενσωματώνει τη σχεδιαστική ιδέα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αιωνόβιας ελβετικής οικογένειας ωρολογοποιίας για να δημιουργήσει ένα μοναδικό και πολύχρωμο ρολόι.

Απόσταγμα Ριβιέρα από την Κυανή Ακτή στη νότια Γαλλία

Το μοδάτο και θετικό μποέμ πνεύμα πηγάζει φυσικά από τη σειρά Riviera από την Κυανή Ακτή μέχρι την Καλιφόρνια, από νησιά σε όρμους, από ακρωτήρια έως ακτές. Όσο περνάει ο καιρός, η κομψότητα της φύσης από μέσα προς τα έξω μοιάζει με το αυθεντικό θαλασσινό τοπίο και τα φυτά που λάμπουν κάτω από την απόδοση των γιορτών. Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν είναι, τα παραθαλάσσια θέρετρα είναι πάντα γεμάτα αθλήματα και εορταστική ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι βουτούν στο νερό για να θαυμάσουν την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή, αγωνίζονται με βάρκες για να κατακτήσουν τα τραχιά κύματα, ταλαντεύονται στο ρυθμό της μουσικής και απολαμβάνουν το πάρτι. Replica watches greece.

Η σειρά Riviera εμμένει σε αυτήν την ιδέα και πιστεύει ότι είναι αδιαχώριστη από την αισθητική της εξαιρετικής εμπιστοσύνης. Η σειρά Baume & Mercier Riviera επιλέγει να διαμορφώσει τη θήκη και τη στεφάνη με ένα δωδεκάγωνο για να αντηχεί τις δώδεκα ώρες στο καντράν. Αυτό το σχέδιο θεωρήθηκε επαναστατικό όταν κυκλοφόρησε το 1973. Τα ρολόγια της σειράς Riviera πρεσβεύουν την ελευθερία, ένα μοντέρνο και χαλαρό στυλ και δίνουν προσοχή στη φυσική αισθητική, την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την άνετη άνεση. Τα τέσσερα εξαιρετικά καλοκαιρινά ρολόγια της σειράς Baume & Mercier Riviera ακολουθούν όλα τις επίσημες αρχές που αγαπούν οι Baume & Mercier: δώστε προσοχή στις αναλογίες και τις ακριβείς γραμμές και κάντε το σχέδιο τέλειο.

Φρέσκα καλοκαιρινά χρώματα

Την αρμονική συγχώνευση χρωμάτων και υλικών επιδιώκει και η Baume & Mercier. Εμπνευσμένα από το καλοκαίρι, τα τέσσερα ρολόγια γεννήθηκαν σε μια εκθαμβωτική απόχρωση, ερμηνεύοντας εκ νέου την καθαρότητα του λευκού μαργαριταριού, την αφοβία του «Pink Girl», τη διαύγεια του μπλε ζελέ και τη φρεσκάδα του πράσινου μέντας. Οι ζωντανοί τόνοι που αναδεικνύουν τη θετική ενέργεια λάμπουν στο καντράν, το οποίο είναι κατασκευασμένο από γυαλισμένο χρώμα από φίλντισι ή σατινέ. ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ, δημιουργώντας ένα εφέ λεπτών φινιρισμάτων και λεπτών υλικών που αντηχούν το ένα το άλλο. Τα τέσσερα ρολόγια είναι εκθαμβωτικά και παρουσιάζουν ισχυρό οπτικό αντίκτυπο, ενσωματώνοντας την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την κληρονομιά του στυλ της Baume & Mercier.

Baume & Mercier Riviera Calendar Quartz Watch 10611: Mint Green

Επτά νωρίς το πρωί, το κορίτσι περπατά ζωηρά στο καταπράσινο δάσος δίπλα στη θάλασσα και οι δροσοσταλίδες συνοδεύονται από τον ευχάριστο καθαρό αέρα, ανοίγοντας μια αναζωογονητική μέρα για καλοκαιρινές παραλιακές διακοπές. Το αναζωογονητικό καντράν με πράσινο μέντας έχει τη μαγεία του να ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά, σαν ένα καταγάλανο νερό ή ένα πευκοδάσος με θέα στη θάλασσα, ένας ύμνος στην ομορφιά της φύσης. Το ρολόι είναι διακοσμημένο με διαφανή βουνά και μοτίβα θάλασσας στο καντράν με ηλιόλουστη λάκα, που μοιάζει με όνειρο, και τους καρφωτούς ρωμαϊκούς αριθμούς και γκραβούρες που καλύπτονται με λευκή φωτεινή επίστρωση Superluminova (C1 μπλε φθορισμός) και τα επενδεδυμένα με ρόδιο πολύπλευρα χέρια που καλύπτονται με φωτεινή επίστρωση Superluminova (μπλε φθορισμός) βρίσκονται σε αρμονία.

Η εμβληματική γυαλισμένη και σατινέ θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διάμετρο 36 mm και λεπτότητα 9,5 mm. Κάτω από την προστασία του ανθεκτικού στις γρατσουνιές κρυστάλλινου γυαλιού από ζαφείρι με αντιανακλαστική επεξεργασία διπλής όψης, στερεώνεται με τέσσερις γυαλισμένες βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα και την ηλιοσατινέ και γυαλισμένη στεφάνη από ανοξείδωτο χάλυβα στο επάνω μέρος. Τέσσερις βίδες στερεώνουν τη δωδεκαγωνική πλήρως καλυμμένη θήκη πίσω. Το λογότυπο της μάρκας Phi είναι χαραγμένο ανάγλυφα στο οκταγωνικό στέμμα ελεύθερου στυλ.

Ρολόι Baume & Mercier Riviera Calendar Quartz 10800: Jelly Blue

2 μ.μ.: Ο ήλιος λάμπει στη λαμπερή θάλασσα το απόγευμα της Κυανής Ακτής. Το μπλε ζελέ ρολόι στον καρπό του κοριτσιού συμπληρώνει την ακτή σαν μια χούφτα καθαρό θαλασσινό νερό της Νότιας Γαλλίας είναι παγωμένο. Στο γαλάζιο καντράν, το λακαρισμένο μπλε καντράν με ηλιοσατέν φινίρισμα είναι διακοσμημένο με διαφανή μοτίβα βουνού και θάλασσας, σαν μια πρόσκληση για βουτιά στον ζωντανό κόσμο των ωκεανών. Το καλοκαιρινό συγκεκριμένο μοντέλο της σειράς Riviera χρησιμοποιεί τους συνηθισμένους ρωμαϊκούς αριθμούς της Baume & Mercier με ρόδιο, γκραβούρες ρολογιών και ρόδιους πολύπλευρους δείκτες καλυμμένους με λευκή φωτεινή επίστρωση Superluminova (μπλε φθορισμός). Το παράθυρο ημερομηνίας είναι στις 3 η ώρα.

Ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές κρυστάλλινο γυαλί από ζαφείρι με αντιανακλαστική τεχνολογία διπλής όψης προστατεύει τη θήκη. Η στεφάνη από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ηλιόλουστη και γυαλισμένη, στερεωμένη με τέσσερις γυαλισμένες βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. η ολόσωμη θήκη πίσω είναι επίσης δωδεκαγωνική και μπορεί να εξατομικευτεί. Το έμβλημα Baume & Mercier Phi είναι χαραγμένο ανάγλυφο στο οκταγωνικό στέμμα ελεύθερου στυλ.

Baume & Mercier Riviera Calendar Automatic 10798: “Pink Girl” Special Edition

Επτά μ.μ.-Ηλιοβασίλεμα: τα μάγουλα του κοριτσιού είναι σαν ένα λαμπερό καλοκαιρινό τριαντάφυλλο στη λάμψη του ηλιοβασιλέματος, που είναι αξέχαστο. Η χαριτωμένη «Ροζ Κυρία» κάνει βόλτες στη ζεστή παραλιακή παραλία, σχηματίζοντας μια συμπαγή καλοκαιρινή παραθαλάσσια ελαιογραφία με το ηλιοβασίλεμα, τη θαλασσινή αύρα και το ρολόι στον καρπό της. Αυτό το ρολόι ερμηνεύει το ροζ καντράν με τεχνολογία ηλιοσατέν γυαλιστερής λάκας και είναι διακοσμημένο με διαφανή μοτίβα βουνού και θάλασσας, μεταφέροντας ευτυχία και χαρά στη ροή του χρόνου. Ρωμαϊκοί αριθμοί και γκραβούρες επικαλυμμένοι με ρόδιο με πριτσίνια καλύπτονται με φωτεινή επίστρωση Superluminova (μπλε φθορισμός). Τα χέρια είναι επικαλυμμένα με ρόδιο. Το παράθυρο ημερομηνίας είναι στις 3 η ώρα.

Η θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διάμετρο 33 mm και πάχος 9,6 mm. Είναι προσεκτικά κατασκευασμένο με τεχνολογία γυαλίσματος και σατέν γυαλίσματος, λάμποντας και δείχνοντας ζωντάνια. Ένας ανθεκτικός στις γρατσουνιές καθρέφτης από κρυστάλλινο γυαλί ζαφείρι με αντιανακλαστική τεχνολογία διπλής όψης προστατεύει το πάνω μέρος της θήκης. Η στεφάνη που στερεώνεται με τέσσερις γυαλισμένες βίδες είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο και γυαλισμένο με τον ήλιο ανοξείδωτο ατσάλι. Η δωδεκαγωνική θήκη στο πίσω μέρος προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι κάτω κάλυμμα, το οποίο μπορεί να εξατομικευτεί χαραγμένο. Το εξαίσιο λογότυπο της μάρκας Phi είναι σκαλισμένο ανάγλυφα στο οκταγωνικό στέμμα ελεύθερου στυλ.

Baume & Mercier Riviera Calendar Quartz Watch 10837: White Moonlight

Στις 11 μ.μ., η λευκή φίλντισι αποπνέει μια εκλεπτυσμένη λάμψη, ταλαντεύοντας κάτω από τον νυχτερινό ουρανό πάνω στη διάφανη διακόσμηση του βουνού και της θάλασσας. Σαν το λευκό φως του φεγγαριού, το φωτοστέφανο του ρολογιού είναι ρηχό και ζεστό, καταγράφοντας την ήσυχη και ζεστή ώρα του κοριτσιού μόνο του στην ακτή. Λευκό – ένα διαχρονικό, απλό, ευγενές και καθαρό χρώμα, απλώνεται στους καρφωτούς ρωμαϊκούς αριθμούς, στα ρολόγια γκραβούρες και στα ρόδιο πολύπλευρα χέρια καλυμμένα με λευκή φωτεινή επίστρωση Superluminova (μπλε φθορισμός), που λάμπει. Το παράθυρο εμφανίζει την ημερομηνία στις 3 η ώρα.

Η θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διάμετρο 33 mm και πάχος 9,6 mm και είναι προσεκτικά κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας τεχνικές γυαλίσματος και σατινέ φινιρίσματος. Ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές κρυστάλλινο γυαλί από ζαφείρι με αντιανακλαστική τεχνολογία διπλής όψης προστατεύει τη θήκη. Το γυαλιστερό στεφάνι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι διακοσμημένο με τέσσερα διαμάντια σε μπριγιάν (κορυφαία διαμάντια Wesselton, βαθμού καθαρότητας VS, 0,05 καράτια), δείχνοντας ένα κομψό και σπορ ταμπεραμέντο. Η πλήρως καλυμμένη πίσω θήκη είναι δωδεκάγωνο και μπορεί να εξατομικευτεί. Το οκταγωνικό στέμμα ελεύθερου στυλ είναι χαραγμένο με το λογότυπο Baume & Mercier 1964: το έμβλημα της μάρκας Phi που συμβολίζει τη χρυσή τομή και την τέλεια αναλογία.

Τέσσερα εξαιρετικά καλοκαιρινά ρολόγια Baume & Mercier Riviera σχεδιασμένα για γυναίκες θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2024 ως η καλύτερη ερμηνεία του σχεδιαστικού πνεύματος της μάρκας. Το να βάλεις ένα ρολόι γεμάτο στυλ Κυανής Ακτής στον καρπό σου είναι σαν να συμμετέχεις σε ένα παραθαλάσσιο υπαίθριο αθλητικό ταξίδι το ζεστό καλοκαίρι. Η σειρά Baume & Mercier Riviera διαμορφώνει την αισθητική ως τον πυρήνα. Το καλοκαίρι είναι πάντα γοητευτικό και ενεργητικό.