Η SWATCH Λανσάρει Τα Νέα Ρεπλικα Ρολόγια Της Σειράς BIOCERAMIC WHAT IF

Η μινιμαλιστική ασπρόμαυρη αισθητική και τα νέα προϊόντα ενσωματώνονται στην πρωτοποριακή σειρά.

Το Swatch Bioceramic ΤΙ ΑΝΤΑΡΧΕΙ; Η σειρά, γνωστή για το πρωτοποριακό της πνεύμα, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα μόδας που ανοίγουν μια νέα σφαίρα αυτοέκφρασης.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ ασπρόμαυρων στυλ κατά βούληση και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια αίσθηση μόδας για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για το ίδιο χρώμα είτε για αντίθεση προσωπικότητας, τα ασπρόμαυρα ρεπλικα ρολόγια είναι απαραίτητα στοιχεία μόδας.

Το ΤΙ ΑΝ… σκέτο μαύρο; Ο χαμηλών τόνων και η συγκρατημένη εμφάνιση του ρολογιού του προσδίδει μια μοναδική γοητεία. ΤΙ ΘΑ ΕΑΝ…καθαρό λευκό; Παρακολουθήστε τις κινήσεις με το φως και τη σκιά, προσθέτοντας μια πινελιά εξαιρετικής ευελιξίας στην καθημερινή μέτρηση του χρόνου.

Από διάφορες οπτικές γωνίες, προσθέτοντας νέα προϊόντα στο WHAT IF; η σειρά είναι επίκαιρη.

Το Swatch Bioceramic ΤΙ ΑΝΤΑΡΧΕΙ; Η σειρά χρησιμοποιεί γεωμετρική τέχνη για να αναμορφώσει τα κλασικά Swatch, κάτι που τραβάει τα βλέμματα. Οι συμπαγείς τετράγωνες άκρες και ο σχεδιασμός της θήκης 33mm x 33mm εφαρμόζουν άνετα στον καρπό, ενώ παρουσιάζουν έντονη χρωματική αντίθεση και μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική.

Αν ψάχνετε για ένα ρολόι που θα κάνει θέμα, μια εξαιρετική επιστημονική καινοτομία κρύβεται πίσω από το σχεδιασμό αυτής της σειράς. Το καινοτόμο φυτικό κεραμικό (Bioceramic) της Swatch συνδυάζει κεραμική σκόνη με υλικά βιολογικής προέλευσης για να επιτύχει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό τετράγωνο WHAT IF; σχέδιο ρολογιού.

Το Swatch Bioceramic ΤΙ ΑΝΤΑΡΧΕΙ; Η σειρά ταιριάζει στο γούστο της ζωής και αναδεικνύει μοναδικά στυλ. Η πρωτοποριακή φυτική κεραμική θήκη, η κορώνα και η πόρπη δείχνουν το δημιουργικό πνεύμα της Swatch. Ο καθρέφτης ρολογιού χωρίς πλαίσιο από υλικό βιολογικής προέλευσης σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε το καντράν από το πλάι και ο ενσωματωμένος ιμάντας βιολογικής προέλευσης βελτιώνει περαιτέρω την άνεση χρήσης.

Ήδη από το 1982, ο ιδρυτής της Swatch βρέθηκε αντιμέτωπος με το σχεδιασμό ενός στρογγυλού ή τετράγωνου ρολογιού. ΤΟ ΤΙ ΑΝ; Η σειρά ρολογιών δείχνει στον κόσμο μια άλλη συναρπαστική πιθανότητα. Φανταστείτε αν είχε επιλέξει το σχέδιο του τετράγωνου ρολογιού. πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος του Swatch σήμερα;

Η νέα χρωματική αντιστοίχιση του Swatch Bioceramic WHAT IF; Η σειρά ερμηνεύει την avant-garde γοητεία με μοναδικό στυλ.

Το νέο Swatch Bioceramic WHAT IF…καθαρό μαύρο; Και τι γίνεται αν είναι καθαρό λευκό; Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα σε κανάλια λιανικής και ηλεκτρονικά καταστήματα Swatch εκτός σύνδεσης τον Αύγουστο του 2024.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ…καθαρό μαύρο;

SO34B701

  • Θήκη: 33mm x 33mm, καινοτόμα φυτική κεραμική θήκη και στέμμα σε μαύρο ματ. καινοτόμο φυτικό κεραμικό στρογγυλό κάλυμμα μπαταρίας με σχέδιο καντράν
  • Καντράν: μαύρο καντράν με λευκή κλίμακα, λειτουργία ημερολογίου στις 3 η ώρα
  • Καθρέφτης: Βιογενές υλικό χωρίς πλαίσιο
  • Χέρια: ασημί δείκτες ώρας και λεπτών με φωτεινό εφέ. ασημί μεταχειρισμένο
  • Λουράκι: Μαύρο ματ λουρί βιογενούς υλικού, θηλιά και αγκράφα
  • Αντοχή στο νερό: 2 bar

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ…καθαρό λευκό;

SO34W700

  • Θήκη: 33mm x 33mm, ματ λευκή καινοτόμα φυτική κεραμική θήκη και στέμμα. καινοτόμο φυτικό κεραμικό στρογγυλό κάλυμμα μπαταρίας με σχέδιο καντράν
  • Καντράν: λευκό καντράν με κλίμακα του γκρι, λειτουργία ημερολογίου στις 3 η ώρα
  • Καθρέφτης: Βιογενές υλικό χωρίς πλαίσιο
  • Χέρια: ασημί δείκτες ώρας και λεπτών με φωτεινό εφέ. ασημί δεύτερο χέρι
  • Λουράκι: Λευκό ματ λουράκι βιογενούς υλικού, θηλιά και αγκράφα
  • Αντοχή στο νερό: 2 bar

Η Glashütte Original Παρουσιάζει Δύο Νέα Ρεπλίκα Ρολόγια Περιορισμένης Έκδοσης

Τα εβδομήντα επέστρεψαν! Η γερμανική ωρολογοποιία πολυτελείας Glashütte Original αντλεί για άλλη μια φορά έμπνευση από το χαλαρό στυλ της δεκαετίας του 1970 για να λανσάρει μια νέα περιορισμένης έκδοσης Seventies Large Calendar Chronograph. Τα δύο νέα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με καντράν “Watermelon Red” και “Pool Blue”, αντίστοιχα, εισάγοντας μια νέα και μοναδική ατμόσφαιρα μόδας στη σύγχρονη καθημερινότητα. Τα δύο νέα προϊόντα που λανσαρίστηκαν αυτή τη φορά περιορίζονται σε 100 κομμάτια το καθένα, με μοναδικό στυλ, κομψότητα και ρετρό χαρακτήρα: πρωτότυπα ρεπλίκα ρολόγια που είναι διαχρονικά.

Ανεμπόδιστο στυλ, παθιασμένο

Υπάρχουν αμέτρητες εποχές για τις οποίες αξίζει να γραφτούν στην τεράστια ιστορία, αλλά μόνο μερικές είναι πραγματικά θρυλικές και η δεκαετία του 1970 είναι μία από αυτές: μακριά μαλλιά, παντελόνια με καμπάνα και πολύχρωμα. Το στυλ της δεκαετίας του εβδομήντα είναι κλασικό και είναι δημοφιλές εδώ και πολύ καιρό. Κάθε χρόνο, η Glashütte Original ερμηνεύει εκ νέου αυτή τη δημιουργική εποχή από μια διαφορετική οπτική γωνία, λανσάροντας μια ειδική έκδοση του Large Calendar Chronograph της δεκαετίας του 1970, που συνδυάζει έξυπνα τη σχεδιαστική γλώσσα της δεκαετίας του 1970 με τη σύγχρονη μόδα.

Διαφορετικά χρώματα, ασυγκράτητοι

Τα φετινά ρολόγια περιορισμένης έκδοσης ενσωματώνουν απεριόριστα χρώματα για να απελευθερώσουν τη ζωντάνια του καλοκαιριού: το ρολόι “Pool Blue” παρουσιάζει έναν αναζωογονητικό γαλαζοπράσινο τόνο, αναζωογονητική αναπνοή που φυσά στο πρόσωπο και το ρολόι “Watermelon Red” παρουσιάζει ένα έντονο κοραλί κόκκινο, με θετική ενέργεια και φλογίζει, τραβώντας την προσοχή. Τα καντράν των δύο ρολογιών είναι εξαιρετικά φινιρισμένα, εξουδετερώνοντας έξυπνα τα έντονα χρώματα και προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορα στυλ και περιστάσεις. Οι μικροί χρονογράφοι δευτερολέπτων και 30 λεπτών είναι κατασκευασμένοι από μαύρους δακτυλίους, που τραβούν τα βλέμματα και μπορούν να αναγνωριστούν με μια ματιά.

Γοητευτικό καντράν, όμορφο και έξυπνο

Το Large Calendar Chronograph της δεκαετίας του 1970 έχει ομαλές, διασκεδαστικές και ευέλικτες γραμμές, συμπληρώνοντας τα ζωντανά και απεριόριστα χρώματα. Το στρογγυλεμένο τετράγωνο περίγραμμα της θήκης από ανοξείδωτο ατσάλι 40×40 mm είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της σειράς. Είναι γυαλισμένο/βουρτσισμένο με σατέν για να ταιριάζει στον καρπό και είναι άνετο. Ο ανθεκτικός στις γρατσουνιές καθρέφτης από κρυστάλλινο γυαλί από ζαφείρι κάνει το χρώμα του καντράν καθαρό με μια ματιά και ευχάριστο στο μάτι. Τα δύο νέα προϊόντα που λανσαρίστηκαν αυτή τη φορά είναι διαθέσιμα με δύο ιμάντες: μια κομψή και αξιοσημείωτη αλυσίδα από ανοξείδωτο ατσάλι ή ένα ανθεκτικό ελαστικό λουρί, που συμπληρώνει το μοναδικό σχήμα του καντράν.

Ο ρυθμός της δεκαετίας του 1970, το αρχικό αποτύπωμα

Ο σχεδιασμός αυτού του ρολογιού ρετρό χρονογράφου είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και συμπληρώνει την εγγενή ποιότητα. Η αυτοδημιούργητη κίνηση Calibre 37-02 της μάρκας είναι ακριβής και αξιόπιστη και οι λειτουργίες όπως ώρες, λεπτά, μικρά δευτερόλεπτα, μεγάλο ημερολόγιο και μετρητής χρονογράφου παρουσιάζονται αρμονικά, αναδεικνύοντας την ομορφιά της δεξιοτεχνίας. Τα κινητικά μέρη είναι διακοσμημένα με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία της ωρολογοποιίας Glashütte: λοξότμητες άκρων 45 μοιρών, γυαλισμένες βίδες μπλε χάλυβα, κλασικές πλάκες τριών τετάρτων, πλάκες τροχού ισορροπίας και κούφιοι αυτόματοι ρότορες με κολονοστοιχεία Glashütte κ.λπ., που είναι μοναδικά και έξυπνα.

Περήφανος για την πρωτοτυπία

Τα δύο νέα μεγάλα ημερολογιακά ρολόγια χρονογράφου της δεκαετίας του 1970, “Watermelon Red” και “Pool Blue”, περιορίζονται σε 100 τεμάχια το καθένα και θα είναι διαθέσιμα στα παγκόσμια καταστήματα Glashütte Original και σε ορισμένες εξουσιοδοτημένες μπουτίκ αντιπροσώπων από τον Αύγουστο του 2024.xyl

Μια Ρομαντική Συνάντηση Κλασικού Και Μοντέρνου, Ρολογια Rolex

Καθώς πλησιάζει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το παραδοσιακό κινέζικο ρομαντικό φεστιβάλ, η ελβετική μάρκα ωρολογοποιίας υψηλής ποιότητας H. Moser & Cie. Ο Henry Moser έχει χαράξει την ειλικρινή αγάπη με διάφορα έξυπνα και πολύχρωμα ρολόγια. Κάθε ζευγάρι ρολογιών είναι μια μαρτυρία συγκίνησης, αφοσίωσης και ένας τέλειος συνδυασμός της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και του μοναδικού σχεδιασμού του H. Moser.

Το Streamliner Center Seconds Matrix Green και το Streamliner Center Seconds Purple Haze ενσωματώνουν τέλεια αρμονικές αναλογίες, ομαλές γραμμές και κορυφαία δεξιοτεχνία στην ωρολογοποιία. Οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται, όπως ακριβώς η σκηνή της πρωινής ομίχλης στο δάσος που συνυφαίνεται με πράσινα κλαδιά και φύλλα, αφηγούμενος ρομαντισμό και αιωνιότητα κάθε δευτερόλεπτο. Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν σχεδιασμό χωρίς ωτίδες με ενσωματωμένο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, με εξαιρετική εργονομική σχεδίαση εμπνευσμένη από τα πρώτα τρένα υψηλής ταχύτητας της δεκαετίας του 1920 και του 1930. Οι κοίλες περιοχές και στις δύο πλευρές της θήκης είναι σατινέ, με εναλλασσόμενες παγωμένες και γυαλισμένες επιφάνειες και καλύπτονται με έναν ελαφρώς καμπύλο καθρέφτη από κρύσταλλο από ζαφείρι, που συμπληρώνει το διαφανές κάτω κάλυμμα, αποτίοντας φόρο τιμής στην ασυνήθιστη κλασική εμφάνιση του Henry Moser. Ταυτόχρονα, το καντράν παρουσιάζει το λογότυπο της μάρκας Henry Moser σε διάφανη λάκα, σαν ένα μυστηριώδες σήμα ταυτότητας. Οι τρισδιάστατοι δείκτες ώρας και λεπτών που δείχνουν στους δείκτες ώρας αποτελούνται από δύο μέρη ενσωματωμένα με Globolight, ένα καινοτόμο κεραμικό υλικό βάσης που περιέχει φωτεινό υλικό Super-LumiNova. Εξοπλισμένο με την αυτόματη κίνηση περιέλιξης HMC 201, είναι εξοπλισμένο με απόθεμα ισχύος 72 ωρών και αδιάβροχο βάθος 120 μέτρων (12 ATM). Τα δύο ρολόγια ενσωματώνουν πρώιμες σχεδιαστικές εμπνεύσεις και χρησιμοποιούν εξαιρετική δεξιοτεχνία για να ενσωματώσουν την αρμονική ομορφιά της φύσης σε καινοτόμα σχέδια, μάρτυρες της εκκολαπτόμενης και της άνθισης. Ρολογια Rolex.

Οι H. Moser & Cie. και η Alpine Motorsports συνεργάστηκαν για το Streamliner Cylindrical Tourbillon Skeleton Alpine Limited Edition και το Streamliner Cylindrical Tourbillon Skeleton Alpine Limited Edition Pink Livery, που χρησιμοποιούν με τόλμη αντίθεση χρώματα για να δείξουν το πάθος και τον ενθουσιασμό. Πάνω από το σκελετό κύριο καντράν το μεσημέρι, διακρίνεται ένα ημιδιαφανές κυρτό υποκαντράν, το οποίο έχει την ίδια καμπύλη με το κρύσταλλο ζαφείρι, παρουσιάζοντας τέλεια το εμβληματικό μπλε των H. Moser & Cie. και Alpine Motorsports, καθώς και το εμβληματικό ροζ της Alpine’s συνεργάτης τίτλου BWT. Ανεβαίνει κατακόρυφα γύρω από την κορυφή του άξονα ισορροπίας, δείχνοντας την τεχνογνωσία της Precision Engineering AG, μιας αδελφής εταιρείας της H. Moser & Cie. Δεν υπάρχει λογότυπο επωνυμίας στο μπροστινό μέρος του ρολογιού. μόνο το εμπορικό σήμα είναι χαραγμένο στο πίσω μέρος, δείχνοντας τη μοναδικότητα και την καθαρά μινιμαλιστική εμφάνισή του. Οι δείκτες ώρας καλύπτονται με φωτεινή επίστρωση Super-Luminova και οι δείκτες ώρας και λεπτών είναι ενσωματωμένοι με Globolight, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει τέλεια αναγνωσιμότητα ακόμη και τη νύχτα. Και τα δύο ρολόγια συνδυάζονται με μπλε και ροζ λουράκια από καουτσούκ με υφαντές υφές, που συμπληρώνουν το χρώμα του καντράν. Εξοπλισμένο με την αυτο-παραγόμενη κίνηση HMC 811, το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι εντελώς κούφια και το ταλαντευόμενο βάρος του μεγάλου κοίλου χρυσού αυτόματου δίσκου φαίνεται με μια ματιά. Το αδιάβροχο βάθος είναι 120 μέτρα (12 ATM). Αυτά τα δύο ρολόγια είναι καταγραφείς χρόνου, που κάνουν κάθε βλέμμα γεμάτο άπειρη ονειροπόληση και συγκινητικές αναμνήσεις.

Το μπορντό-κόκκινο καπνιστό καντράν του Heritage Dual Time είναι τόσο παθιασμένο όσο η αγάπη. Το Heritage Center Seconds Funky Blue είναι ήρεμο και βαθύ. Και τα δύο αντιπροσωπεύουν απόλυτα την ευθύνη και τη δέσμευση. Τα δύο ρολόγια Heritage είναι εμπνευσμένα από τα πρώιμα ρολόγια τσέπης της μάρκας από τη δεκαετία του 1920. Η κομψή στρογγυλή θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι με κλασική ατμόσφαιρα συνδυάζεται με κωνικές ωτίδες και μια μεγάλη χαραγμένη κορώνα. Η παραδοσιακή λευκή ζυγαριά σε στυλ ράγας και τα χέρια σε σχήμα χελιδονοουράς που καλύπτονται με φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova σχηματίζουν μια έντονη αντίθεση με μια μοντέρνα αίσθηση. Τα μοναδικά τρισδιάστατα ένθετα νούμερα είναι επίσης επικαλυμμένα με φωτεινό υλικό Super-LumiNova, ειδικά χρησιμοποιώντας το Globolight, ένα καινοτόμο κεραμικό υλικό βάσης που μπορεί να παρουσιάσει οποιοδήποτε σχήμα και χρώμα. Το Heritage Series Dual Time Watch χρησιμοποιεί ένα διαφανές λακαρισμένο λογότυπο επωνυμίας για να δείξει την ταυτότητά του με χαμηλών τόνων τρόπο. Είναι εξοπλισμένο με το αυτο-τυλιγμένο, αυτοπαραγόμενο κίνημα HMC 809. Το Heritage Series Classic Three-Hand Electric Blue Watch χρησιμοποιεί το εμβληματικό μπλε ηλεκτρικό καπνιστό καντράν της μάρκας. Το ασορτί αυθεντικό δερμάτινο λουράκι του είναι διακοσμημένο με λευκές ραφές για να προσθέσει μια τελευταία πινελιά σε αυτό το ρολόι. Είναι εξοπλισμένο με το αυτο-τυλιγμένο, αυτοπαραγόμενο κίνημα HMC 200. Αυτά τα δύο έργα συνδυάζουν την παράδοση και τη νεωτερικότητα και περιέχουν το σχέδιο του Henry Moser, μια ιδέα που είναι καλή στο να σπάει τις συμβάσεις. Είναι καταγραφείς της ροής του χρόνου και λαμπρές δηλώσεις συναισθημάτων και αφοσίωσης.

Σε αυτό το μοναδικό φεστιβάλ, ο Henry Moser χρησιμοποιεί το χρόνο ως μάρτυρα και το χρώμα ως μέσο για να δείξει τη μοναδικότητα και τη σπανιότητα, παρακολουθώντας και φυλάσσοντας κάθε πολύτιμο συναισθηματικό ταξίδι.

Ρομαντισμός Που Κυλάει Στον Καρπό Σας, Φθηνα Ρολογια

Η TAG Heuer συνιστά το δώρο Qixi Festival για να βοηθήσει τους ερωτευμένους να εκφράσουν τους χτύπους της καρδιάς τους, να θυμηθούν γλυκές στιγμές ή να τιμήσουν τη διαχρονική αγάπη.

Καθώς πλησιάζει το Φεστιβάλ Qixi, η ελβετική πρωτοπόρος μάρκα ωρολογοποιίας TAG Heuer επιλέγει τα φθηνα ρολογια της σειράς Carrera για να παρουσιάσει το δώρο της αγάπης. Όταν τα ξωτικά της TAG Heuer αγκαλιάζουν τη γέφυρα της κίσσας, η συνάφεια κλασικών μύθων και μοντέρνας ατμόσφαιρας σκηνοθετεί τις ρομαντικές ιστορίες που μεταφέρονται από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και το σύγχρονο στυλ.

Ως το εμβληματικό αριστούργημα του θρυλικού Jack Heuer, η σειρά TAG Heuer Carrera είναι ένα μοντέλο χρονογράφου καρπού. Τα ρολόγια της σειράς Carrera συνεχίζουν να αμφισβητούν τα όρια του ακριβούς χρονισμού, επιτρέποντας στον χρήστη να ενσωματωθεί στο ρολόι. Είναι παγκοσμίως γνωστά για την κλασική και κομψή εμφάνισή τους, τα καθαρά και ευανάγνωστα καντράν και τον αξιόπιστο μηχανικό σχεδιασμό τους, κερδίζοντας αμέτρητες χάρες και λάμπουν στον καρπό. Έχουν περάσει εξήντα χρόνια και μετά τις αλλαγές των καιρών, η σειρά TAG Heuer Carrera επαναλαμβάνεται συνεχώς για να παρουσιάζει εκδόσεις με πολλά χρώματα και σχέδια αιχμής, δίνοντας σε κάθε ρολόι της σειράς μια μοναδική γοητεία.

Το ρολόι της σειράς TAG Heuer Carrera είναι ένα ειλικρινές δώρο και ένας συναισθηματικός δεσμός μεταξύ δύο ανθρώπων, καταγράφοντας με ακρίβεια και λατρεύοντας κάθε στιγμή αληθινής αγάπης. Όταν ο χρονογράφος της σειράς Carrera συναντά ρομαντικά το ρολόι ημερολογίου της σειράς Carrera, η κλασική σχεδίαση “πλάκα panda” συγκρούεται με το δυναμικό και ζωντανό ροζ και η γλυκιά αγάπη απελευθερώνεται από τον καρπό. Είτε πρόκειται για την παθιασμένη επιδίωξη στην πίστα είτε για τη συνεπή συντροφιά στη ζωή, το ρολόι της σειράς Carrera παρακολουθεί κάθε ζωτική στιγμή με την ακριβή και εξαιρετική του απόδοση.

Ο νέος χρονογράφος TAG Heuer Carrera, που αποκαλύφθηκε στην έκθεση Watches & Wonders Haute Horlogerie στη Γενεύη τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της μάρκας στην καινοτομία και το σχεδιασμό. Αυτό το ρολόι αποτίει φόρο τιμής στην προέλευση της συλλογής Carrera και στην εμμονή του Jack Heuer με την αναγνωσιμότητα. Το μαύρο “azuré” υποκαντράν στις 3 και 9 η ώρα έρχεται σε αντίθεση με το ασημί ηλιοκαμμένο καντράν, δημιουργώντας μια χαρακτηριστική εμφάνιση “panda” με δύο μάτια και η εντυπωσιακή εμφάνιση αναδεικνύει το απρόσκοπτο στυλ. Η αντίθεση ενισχύεται περαιτέρω από τους κόκκινους λακαρισμένους δείκτες στους υποκαντράν, διασφαλίζοντας ότι ο καντράν του ρολογιού είναι καθαρός με μια ματιά. Η γοητεία αυτού του χρονογράφου Carrera “panda” επεκτείνεται και στο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι το πρώτο στην επανασχεδιασμένη σειρά Carrera. Η σχεδίαση του βραχιολιού και του καθρέφτη Glassbox αλληλοσυμπληρώνονται, κάνοντας τη διάταξη «panda» πιο εντυπωσιακή. Η TAG Heuer ερμηνεύει εκ νέου τη διαχρονική γοητεία του χρονογράφου “panda” με πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία, αντανακλώντας τη σταθερή και ατρόμητη αγάπη.

Το ημερολόγιο ρολόι TAG Heuer Carrera είναι μια γιορτή κομψότητας και άνεσης. Σπάζοντας την παράδοση των ασπρόμαυρων καντράν, προσθέτει ζωντάνια και στυλ στον καρπό με χρώματα που συμβολίζουν τη γλυκύτητα και τον ρομαντισμό. Το φωτεινό και ζωντανό ροζ καντράν συνδυάζεται με ένα κομψό φινίρισμα σε σχήμα σαλιγκαριού και κάθε στιγμή είναι γεμάτη τρυφερότητα και γλυκύτητα. Το κλασικό ρολόι διαμέτρου 36 mm έχει αναβαθμιστεί με πιο λεπτό προφίλ. Η μέτρηση μεταξύ της κορυφής των άνω και κάτω ωτίδων έχει μειωθεί από 43,55 mm σε 41,6 mm, η θήκη έχει ρυθμιστεί στα 10 mm και η κορώνα έχει επανασχεδιαστεί ώστε να πλησιάζει σε ορθή γωνία με την άκρη της θήκης. Αυτές οι βελτιώσεις κάνουν το ρολόι πιο εργονομικό και εκλεπτυσμένο, παρέχοντας μια όμορφη και άνετη εμπειρία χρήσης, καθιστώντας τον χρήστη που περιβάλλεται από αγάπη το λαμπερό επίκεντρο του πλήθους. Τα δύο ρολόγια ερμηνεύουν την πρωτοποριακή σχεδίαση και το κομψό στυλ της σειράς TAG Heuer Carrera, μεταφέροντας την αδιάκοπη επιδίωξη της μάρκας για ακρίβεια και αισθητική και βοηθώντας κάθε ζευγάρι να συνοδεύει το ένα το άλλο στο ταξίδι της αγάπης.