Η ZENITH Παρουσιάζει Το Ρολόι DEFY Skeleton Skyline, Ρολογια Φθηνα

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και οι θερμοκρασίες αυξάνονται, το ZENITH καλωσορίζει το επερχόμενο καλοκαίρι με το πρώτο ρολόι DEFY Skeleton Skyline σε λευκό κεραμικό. Η μπλε κίνηση του σκελετού και τα καντράν του συμπληρώνουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Ως μοντέρνα κληρονομιά του πρώτου ρολογιού της σειράς ZENITH DEFY το 1969, το ρολόι Skyline της σειράς DEFY Peak ενσωματώνει το παρελθόν και το παρόν, συνδυάζοντας τέλεια τις τολμηρές και προσεγμένες γραμμές με ένα συμπαγές αρχιτεκτονικό στυλ και εξαιρετική απόδοση αντοχής. Το νέο ρολόι DEFY Skyline Skeleton σε λευκό κεραμικό επιδεικνύει πλήρως τη συμμετρία της κίνησης του σκελετού και του καντράν και το συνδυάζει έξυπνα με την καθαρή λευκή κεραμική εμφάνιση. Αυτός είναι ο πρώτος στο είδος του συνδυασμός στο ρολόι DEFY Skyline. Μετά από εναλλασσόμενα σατινέ και γυαλισμένα φινιρίσματα, η επιφάνεια της λευκής κεραμικής θήκης και της δωδεκαγωνικής στεφάνης γίνεται εξαιρετικά ανθεκτική στη φθορά, κάνοντας τον εξαιρετικό σχεδιασμό του ρολογιού DEFY Skyline να ταιριάζει απόλυτα σε διάφορα σενάρια χρήσης. Επιπλέον, το ρολόι DEFY Skyline Skeleton σε λευκό κεραμικό είναι αδιάβροχο σε βάθος 10 ATM (100 μέτρα), το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα στις ανάγκες διαφόρων καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Ρολογια φθηνα.

Αυτό το νέο ρολόι ZENITH DEFY Skyline Skeleton συνδυάζεται με λευκή κεραμική θήκη, συμπληρώνοντας την κίνηση και τα καντράν του με βαθύ μπλε σκελετό. Το σκελετό καντράν αλλάζει συνεχώς κάτω από το φως, δείχνοντας διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, ερμηνεύοντας εκ νέου το εμβληματικό λογότυπο τετράκτινο αστέρι της μάρκας από το 1969, το οποίο εμφανίζεται πλήρως στη σειρά DEFY. Κάτω από το σκελετό καντράν, είναι ορατή η αυτόματη κίνηση περιέλιξης υψηλής συχνότητας El Primero 3620 SK εξοπλισμένη με το ρολόι, διακοσμημένη επίσης με τον εμβληματικό μπλε τόνο της μάρκας Zenith, που θυμίζει στους ανθρώπους τον ατελείωτο νυχτερινό ουρανό. Αυτό το σκελετωμένο λευκό κεραμικό μοντέλο ρολογιού ουρανού της σειράς DEFY εγκαταλείπει το παραδοσιακό μεταχειρισμένο καντράν και το αντικαθιστά με τον πρώτο και μόνο επιλογέα χρονογράφου 1/10 δευτερολέπτου στον κόσμο που τρέχει συνεχώς με σταθερή ταχύτητα, περιστρέφοντας μία φορά κάθε 10 δευτερόλεπτα, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους να αγαπούν το καλές στιγμές του καλοκαιριού σε κάθε δευτερόλεπτο.

Το ZENITH Zenith DEFY Peak Series Hollow Sky Watch White Ceramic έχει σχεδιαστεί με πολλαπλές λειτουργίες στο μυαλό, με ενσωματωμένο λευκό κεραμικό βραχιόλι και καλά καθορισμένη πολυγωνική θήκη, παρουσιάζοντας ένα σατινέ και γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο είναι πολύ αρμονικό. Το ρολόι έχει επίσης ένα φωτεινό λευκό λαστιχένιο λουράκι διακοσμημένο με ένα μοτίβο με έναστρο ουρανό που συμπληρώνει το κεραμικό υλικό. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει πλήρως το έξυπνο σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης του ιμάντα στη θήκη, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα χωρίς τη βοήθεια εργαλείων.

Το ρολόι Zenith DEFY Skeleton Skyline σε λευκό κεραμικό είναι εξοπλισμένο με την αυτόματη κίνηση σκελετού περιέλιξης υψηλής συχνότητας El Primero 3620 SK. Διαθέτει επίσης οθόνη χρονογράφου 1/10 δευτερολέπτου που κινείται από μηχανισμό διαφυγής 5 Hz. Το ρολόι έχει αποθεματικό ισχύος περίπου 60 ωρών και είναι εξοπλισμένο με συσκευή stop-second για ακριβείς ρυθμίσεις χρόνου.

Το ρολόι Zenith DEFY Skeleton Skyline σε λευκό κεραμικό είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες στις μπουτίκ Zenith, σε διαδικτυακές μπουτίκ παγκοσμίως και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής.