Ρομαντισμός Που Κυλάει Στον Καρπό Σας, Φθηνα Ρολογια

Η TAG Heuer συνιστά το δώρο Qixi Festival για να βοηθήσει τους ερωτευμένους να εκφράσουν τους χτύπους της καρδιάς τους, να θυμηθούν γλυκές στιγμές ή να τιμήσουν τη διαχρονική αγάπη.

Καθώς πλησιάζει το Φεστιβάλ Qixi, η ελβετική πρωτοπόρος μάρκα ωρολογοποιίας TAG Heuer επιλέγει τα φθηνα ρολογια της σειράς Carrera για να παρουσιάσει το δώρο της αγάπης. Όταν τα ξωτικά της TAG Heuer αγκαλιάζουν τη γέφυρα της κίσσας, η συνάφεια κλασικών μύθων και μοντέρνας ατμόσφαιρας σκηνοθετεί τις ρομαντικές ιστορίες που μεταφέρονται από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και το σύγχρονο στυλ.

Ως το εμβληματικό αριστούργημα του θρυλικού Jack Heuer, η σειρά TAG Heuer Carrera είναι ένα μοντέλο χρονογράφου καρπού. Τα ρολόγια της σειράς Carrera συνεχίζουν να αμφισβητούν τα όρια του ακριβούς χρονισμού, επιτρέποντας στον χρήστη να ενσωματωθεί στο ρολόι. Είναι παγκοσμίως γνωστά για την κλασική και κομψή εμφάνισή τους, τα καθαρά και ευανάγνωστα καντράν και τον αξιόπιστο μηχανικό σχεδιασμό τους, κερδίζοντας αμέτρητες χάρες και λάμπουν στον καρπό. Έχουν περάσει εξήντα χρόνια και μετά τις αλλαγές των καιρών, η σειρά TAG Heuer Carrera επαναλαμβάνεται συνεχώς για να παρουσιάζει εκδόσεις με πολλά χρώματα και σχέδια αιχμής, δίνοντας σε κάθε ρολόι της σειράς μια μοναδική γοητεία.

Το ρολόι της σειράς TAG Heuer Carrera είναι ένα ειλικρινές δώρο και ένας συναισθηματικός δεσμός μεταξύ δύο ανθρώπων, καταγράφοντας με ακρίβεια και λατρεύοντας κάθε στιγμή αληθινής αγάπης. Όταν ο χρονογράφος της σειράς Carrera συναντά ρομαντικά το ρολόι ημερολογίου της σειράς Carrera, η κλασική σχεδίαση “πλάκα panda” συγκρούεται με το δυναμικό και ζωντανό ροζ και η γλυκιά αγάπη απελευθερώνεται από τον καρπό. Είτε πρόκειται για την παθιασμένη επιδίωξη στην πίστα είτε για τη συνεπή συντροφιά στη ζωή, το ρολόι της σειράς Carrera παρακολουθεί κάθε ζωτική στιγμή με την ακριβή και εξαιρετική του απόδοση.

Ο νέος χρονογράφος TAG Heuer Carrera, που αποκαλύφθηκε στην έκθεση Watches & Wonders Haute Horlogerie στη Γενεύη τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της μάρκας στην καινοτομία και το σχεδιασμό. Αυτό το ρολόι αποτίει φόρο τιμής στην προέλευση της συλλογής Carrera και στην εμμονή του Jack Heuer με την αναγνωσιμότητα. Το μαύρο “azuré” υποκαντράν στις 3 και 9 η ώρα έρχεται σε αντίθεση με το ασημί ηλιοκαμμένο καντράν, δημιουργώντας μια χαρακτηριστική εμφάνιση “panda” με δύο μάτια και η εντυπωσιακή εμφάνιση αναδεικνύει το απρόσκοπτο στυλ. Η αντίθεση ενισχύεται περαιτέρω από τους κόκκινους λακαρισμένους δείκτες στους υποκαντράν, διασφαλίζοντας ότι ο καντράν του ρολογιού είναι καθαρός με μια ματιά. Η γοητεία αυτού του χρονογράφου Carrera “panda” επεκτείνεται και στο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι το πρώτο στην επανασχεδιασμένη σειρά Carrera. Η σχεδίαση του βραχιολιού και του καθρέφτη Glassbox αλληλοσυμπληρώνονται, κάνοντας τη διάταξη «panda» πιο εντυπωσιακή. Η TAG Heuer ερμηνεύει εκ νέου τη διαχρονική γοητεία του χρονογράφου “panda” με πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία, αντανακλώντας τη σταθερή και ατρόμητη αγάπη.

Το ημερολόγιο ρολόι TAG Heuer Carrera είναι μια γιορτή κομψότητας και άνεσης. Σπάζοντας την παράδοση των ασπρόμαυρων καντράν, προσθέτει ζωντάνια και στυλ στον καρπό με χρώματα που συμβολίζουν τη γλυκύτητα και τον ρομαντισμό. Το φωτεινό και ζωντανό ροζ καντράν συνδυάζεται με ένα κομψό φινίρισμα σε σχήμα σαλιγκαριού και κάθε στιγμή είναι γεμάτη τρυφερότητα και γλυκύτητα. Το κλασικό ρολόι διαμέτρου 36 mm έχει αναβαθμιστεί με πιο λεπτό προφίλ. Η μέτρηση μεταξύ της κορυφής των άνω και κάτω ωτίδων έχει μειωθεί από 43,55 mm σε 41,6 mm, η θήκη έχει ρυθμιστεί στα 10 mm και η κορώνα έχει επανασχεδιαστεί ώστε να πλησιάζει σε ορθή γωνία με την άκρη της θήκης. Αυτές οι βελτιώσεις κάνουν το ρολόι πιο εργονομικό και εκλεπτυσμένο, παρέχοντας μια όμορφη και άνετη εμπειρία χρήσης, καθιστώντας τον χρήστη που περιβάλλεται από αγάπη το λαμπερό επίκεντρο του πλήθους. Τα δύο ρολόγια ερμηνεύουν την πρωτοποριακή σχεδίαση και το κομψό στυλ της σειράς TAG Heuer Carrera, μεταφέροντας την αδιάκοπη επιδίωξη της μάρκας για ακρίβεια και αισθητική και βοηθώντας κάθε ζευγάρι να συνοδεύει το ένα το άλλο στο ταξίδι της αγάπης.