Καταγράψτε Τη Στιγμή Της Αγάπης, Ρεπλίκα Ρολόγια

Ο χρόνος κυλά, υφαίνει τις στιγμές αγάπης των ερωτευμένων στο μακρύ ποτάμι του χρόνου σε όμορφους πίνακες, καταγράφοντας κάθε ρομαντική, γλυκιά και συγκινητική σκηνή. Καθώς πλησιάζει η Κινεζική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Longines, μια μάρκα που αιχμαλωτίζει τη διαχρονική ουσία της αγάπης, επέλεξε πολλά νέα έργα, όπως το ρολόι Conquest Diver GMT, το ρολόι Conquest Joy και το ρολόι φάσης φεγγαριού της σειράς Boya, και τα ταίριαξε. με κλασικά και κομψά ρεπλίκα ρολόγια όπως η σειρά Mini Dolce Vita, το ρολόι φάσης φεγγαριού της σειράς Master και το ρολόι φάσης φεγγαριού της σειράς Flag Replica. Ακολουθώντας το νήμα του χρόνου, οι ερωτευμένοι αναπολούν το ταξίδι της αγάπης, αντλούν τη δύναμη της αγάπης και μετά πηγαίνουν χέρι-χέρι στην αγάπη χωρίς όρια.

Απεριόριστη αγάπη: ο παλμός της πρώτης συνάντησης

Τη στιγμή της πρώτης συνάντησης, το ακούσιο άγγιγμα των άκρων των δακτύλων επιτρέπει στο νήμα της μοίρας να απλωθεί ελεύθερα ανάμεσα στους καρπούς και να συγχωνευθεί σε μια γλυκιά αγάπη. Το νέο ρολόι Longines Conquest Joy, με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τον κομψό σχεδιασμό, θα φωτίσει τη στιγμή της συνάντησης. Το ρολόι Concas Diver GMT, με τη λειτουργία προβολής ζωνών πολλαπλής ώρας, το ενσωματωμένο ελατήριο μαλλιών από σιλικόνη και τα καινοτόμα μη μαγνητικά εξαρτήματα, είναι ένας τέλειος σύντροφος για τους λάτρεις που καταδύονται στη ζώνη ώρας της αγάπης με σταθερό και ακριβή χρόνο ταξιδιού.

Απεριόριστη αγάπη: αναμονή για ρομαντισμό

Καθώς η αγάπη θερμαίνεται, ορμάει σε ένα ρομαντικό ραντεβού με την Τ.Α. Κρατάει λουλούδια στα χέρια του και τα χρώματα και τα υλικά είναι τα αγαπημένα της. περιμένει με ανυπομονησία και η συχνότητα των χτύπων της καρδιάς της παίζει μια παρατεταμένη κίνηση. Φοράει ένα ρολόι φεγγαριού της σειράς Boya με λευκό ματ καντράν και παράθυρο φάσης φεγγαριού μπλε ουρανού στις 6 η ώρα, το οποίο είναι ποιητικό και ρομαντικό, χαράσσοντας τη συχνότητα των παλμών της καρδιάς της. Επιλέγει να φορά ένα ρολόι της σειράς Concas Yuedong, με ένα μικρό καντράν με μοτίβο πράσινου βουνού και ένα κεραμικό πλαίσιο του ίδιου χρώματος σε αρμονία, και έχει λειτουργία προβολής ζώνης πολλαπλής ώρας, μάρτυρας της ερωτικής τους ζώνης ώρας.

Απεριόριστη αγάπη: στιγμή εξομολόγησης

Τη στιγμή της εξομολόγησης, το ερωτικό γράμμα λέει τα συναισθήματα στην καρδιά, από την πρώτη ματιά της πρώτης συνάντησης μέχρι την ένταση του πρώτου ραντεβού. οι στιγμές συνεννόησης είναι ζωντανές. Οι δείκτες περνούν, μπλέκονται σε ένα όμορφο ποίημα αγάπης. τα δάχτυλα μπλέκονται, από το «εγώ» στο «εμείς». Οι ερωτευμένοι επιλέγουν να προχωρήσουν δίπλα-δίπλα με ένα όραμα για το μέλλον. Το ρολόι της σειράς Longines Mini DolceVita, η ορθογώνια θήκη και το στρογγυλό καντράν συνδυάζονται αρμονικά και η θήκη με σετ διαμαντιών λάμπει λαμπερά, φωτίζοντας κάθε πρωί, βράδυ, μέρα και νύχτα που περνάτε μαζί. Το παράθυρο φάσης της σελήνης στο μπεζ καντράν της σειράς Military Flag Replica λάμπει, υποδεικνύοντας ότι οι αλλαγές της φάσης της σελήνης είναι αιώνιες και αντανακλούν την αιώνια αγάπη.

Απεριόριστη αγάπη: γλυκιά μοναξιά

Κάμπινγκ στο δάσος, απολαμβάνοντας τον χρόνο μόνος, το χτύπημα του δείκτη πλέκει το δέσιμο και τη σύνδεση των συναισθημάτων, που γίνεται πιο βαθιά με τον καιρό. Το Longines Master Series Moon Phase Watch, το λευκό καντράν από μαργαριτάρι είναι γεμάτο φως, με οθόνη φεγγαριού στις 6 η ώρα, που περιβάλλεται από διαμαντένιους δείκτες ώρας, σε συνδυασμό με κόκκινο δερμάτινο λουράκι ή σε συνδυασμό με ανοξείδωτο ατσάλινο βραχιόλι, που αντηχεί το γλυκό μήνυμα της καρδιάς σε κάθε δευτερόλεπτο.