Η SWATCH Λανσάρει Τα Νέα Ρεπλικα Ρολόγια Της Σειράς BIOCERAMIC WHAT IF

Η μινιμαλιστική ασπρόμαυρη αισθητική και τα νέα προϊόντα ενσωματώνονται στην πρωτοποριακή σειρά.

Το Swatch Bioceramic ΤΙ ΑΝΤΑΡΧΕΙ; Η σειρά, γνωστή για το πρωτοποριακό της πνεύμα, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα μόδας που ανοίγουν μια νέα σφαίρα αυτοέκφρασης.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ ασπρόμαυρων στυλ κατά βούληση και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια αίσθηση μόδας για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για το ίδιο χρώμα είτε για αντίθεση προσωπικότητας, τα ασπρόμαυρα ρεπλικα ρολόγια είναι απαραίτητα στοιχεία μόδας.

Το ΤΙ ΑΝ… σκέτο μαύρο; Ο χαμηλών τόνων και η συγκρατημένη εμφάνιση του ρολογιού του προσδίδει μια μοναδική γοητεία. ΤΙ ΘΑ ΕΑΝ…καθαρό λευκό; Παρακολουθήστε τις κινήσεις με το φως και τη σκιά, προσθέτοντας μια πινελιά εξαιρετικής ευελιξίας στην καθημερινή μέτρηση του χρόνου.

Από διάφορες οπτικές γωνίες, προσθέτοντας νέα προϊόντα στο WHAT IF; η σειρά είναι επίκαιρη.

Το Swatch Bioceramic ΤΙ ΑΝΤΑΡΧΕΙ; Η σειρά χρησιμοποιεί γεωμετρική τέχνη για να αναμορφώσει τα κλασικά Swatch, κάτι που τραβάει τα βλέμματα. Οι συμπαγείς τετράγωνες άκρες και ο σχεδιασμός της θήκης 33mm x 33mm εφαρμόζουν άνετα στον καρπό, ενώ παρουσιάζουν έντονη χρωματική αντίθεση και μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική.

Αν ψάχνετε για ένα ρολόι που θα κάνει θέμα, μια εξαιρετική επιστημονική καινοτομία κρύβεται πίσω από το σχεδιασμό αυτής της σειράς. Το καινοτόμο φυτικό κεραμικό (Bioceramic) της Swatch συνδυάζει κεραμική σκόνη με υλικά βιολογικής προέλευσης για να επιτύχει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό τετράγωνο WHAT IF; σχέδιο ρολογιού.

Το Swatch Bioceramic ΤΙ ΑΝΤΑΡΧΕΙ; Η σειρά ταιριάζει στο γούστο της ζωής και αναδεικνύει μοναδικά στυλ. Η πρωτοποριακή φυτική κεραμική θήκη, η κορώνα και η πόρπη δείχνουν το δημιουργικό πνεύμα της Swatch. Ο καθρέφτης ρολογιού χωρίς πλαίσιο από υλικό βιολογικής προέλευσης σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε το καντράν από το πλάι και ο ενσωματωμένος ιμάντας βιολογικής προέλευσης βελτιώνει περαιτέρω την άνεση χρήσης.

Ήδη από το 1982, ο ιδρυτής της Swatch βρέθηκε αντιμέτωπος με το σχεδιασμό ενός στρογγυλού ή τετράγωνου ρολογιού. ΤΟ ΤΙ ΑΝ; Η σειρά ρολογιών δείχνει στον κόσμο μια άλλη συναρπαστική πιθανότητα. Φανταστείτε αν είχε επιλέξει το σχέδιο του τετράγωνου ρολογιού. πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος του Swatch σήμερα;

Η νέα χρωματική αντιστοίχιση του Swatch Bioceramic WHAT IF; Η σειρά ερμηνεύει την avant-garde γοητεία με μοναδικό στυλ.

Το νέο Swatch Bioceramic WHAT IF…καθαρό μαύρο; Και τι γίνεται αν είναι καθαρό λευκό; Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα σε κανάλια λιανικής και ηλεκτρονικά καταστήματα Swatch εκτός σύνδεσης τον Αύγουστο του 2024.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ…καθαρό μαύρο;

SO34B701

  • Θήκη: 33mm x 33mm, καινοτόμα φυτική κεραμική θήκη και στέμμα σε μαύρο ματ. καινοτόμο φυτικό κεραμικό στρογγυλό κάλυμμα μπαταρίας με σχέδιο καντράν
  • Καντράν: μαύρο καντράν με λευκή κλίμακα, λειτουργία ημερολογίου στις 3 η ώρα
  • Καθρέφτης: Βιογενές υλικό χωρίς πλαίσιο
  • Χέρια: ασημί δείκτες ώρας και λεπτών με φωτεινό εφέ. ασημί μεταχειρισμένο
  • Λουράκι: Μαύρο ματ λουρί βιογενούς υλικού, θηλιά και αγκράφα
  • Αντοχή στο νερό: 2 bar

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ…καθαρό λευκό;

SO34W700

  • Θήκη: 33mm x 33mm, ματ λευκή καινοτόμα φυτική κεραμική θήκη και στέμμα. καινοτόμο φυτικό κεραμικό στρογγυλό κάλυμμα μπαταρίας με σχέδιο καντράν
  • Καντράν: λευκό καντράν με κλίμακα του γκρι, λειτουργία ημερολογίου στις 3 η ώρα
  • Καθρέφτης: Βιογενές υλικό χωρίς πλαίσιο
  • Χέρια: ασημί δείκτες ώρας και λεπτών με φωτεινό εφέ. ασημί δεύτερο χέρι
  • Λουράκι: Λευκό ματ λουράκι βιογενούς υλικού, θηλιά και αγκράφα
  • Αντοχή στο νερό: 2 bar